Expoziție de pictură și fotografie “Transformations”

Expoziție de pictură și fotografie “Transformations”

curator: Predrag Popara

9 decembrie 2014 – 9 ianuarie 2015, Sediul Institutului

“Transformations” este un concept artistic ce analizează o tema actuală, și anume agresiunea prezentă în mass-media și care devine un factor constant al vieții contemporane. Agresiunea stimulează creativitatea, progresul, dar totodată paralizează simțurile generând astfel o noua agresiune. Transformarea este și ea o reacție de supraviețuire cu orice preț, în ciuda faptului ca umanismul, o calitate definitorie a ființei umane, încetează să mai existe.
“Transformations”, o continuare a colaborării dintre artistul sârb Predrag Popara și pictorul italian Roberto Coda Zabetta, își propune să promoveze arta contemporană. Predrag Popara și Roberto Coda Zabetta sunt membri fondatori ai Asociației Funnel Contemporary Art, o platforma ce are drept scop încurajarea schimbului de experiență între artiști din diferite țări europene în domeniul artei contemporane.

Expun: Giancarlo Ceraudo (Italia), Roberto Coda Zabetta (Italia), Kenneth Blom (Norvegia), Alessio Maximilian Schroder (Italia), Bogdan Vlăduță (România) și artiștii sârbi Predrag Popara, Mate Djordjević și Vuk Vučković.

 

This entry was posted in 2014, Archivio and tagged , . Bookmark the permalink.